Pierre Joudan Belle Rose

Suchá romantika ve stylu champagne

Skladem
Kód: 48
Značka: Haute Cabriere
395 Kč
Kategorie: MCC "bublinky"
Hmotnost: 2 kg
Snímek obrazovky 2023 05 15 v 21.56.35
Novinka Tip
Udržitelnost
Ekologické balení
Využíváme původní kartony, naplňte si je prosím 6 láhvemi
Sklenka pomáhá
Každá sklenka pomáhá
nadaci Pebbles Trust
Tematické boxy
Připravíme tématické boxy
pro každou příležitost

Romaticky působící růžové bublinky jsou poctou Pinot Noir a ačkoliv na pohled působí sladce, jedná se o suché víno vyrobeno tradiční francouzskou metodou fermentace v lahvi známé jako Cap Classiquein South Africa. Čeká na Vás plná chuť jahod a smetany, následovaná svěží kyselinkou a červeným ovocem.

Nezapomeňte naplnit karton, objednávejte prosím vždy 6 lahví (případně 12, 18 atd.) - může se samozřejmě jednat o různá vína, která dohromady vytvoří plný karton. Společně šetříme životní prostředí a nevytváříme zbytečné obaly a odpady, děkujeme! Prodej alkoholu osobám pod 18 let je zakázán - mladší ročníky prosíme, aby při ochutnávání Jížní Afriky daly přednost biltongu. 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Haute Cabriere

Roku 1982 založil Achim ve Franschhoeku své vlastní, poměrně malé vinařství Cabriere, které dostalo název podle 20 hektarového pozemku, na němž se nacházelo. Konečně tak dostal možnost uskutečnit svůj sen o sektu z vlastních hroznů vyráběném klasickou metodou. Vysadil odrůdy Chardonnay a Pinot Noir a někdejší kravín přebudoval na vinný sklep. Jméno Cabriere je odvozeno od Cabrieres, dodnes existující vesnice v jižní Francii, z níž uprchl hugenot Pierre Jourdan, který v prosinci roku 1694 získal v údolí Franchhoek půdu, již o tři století později koupil Achim van Arnim. Pierre Jourdan tehdy pojmenovat svůj nový domov v Jižní Africe po své rodné vesnici a Achim, držící se tradice, že Champagne nese název zakladatele vinařství, dal svému sektu jméno Pierre Jourdan. Jednalo se o první sekt v Kapsku sestávající z klasických odrůd Chardonnay a Pinot Noir. Jak Achim každému z hostů a zákazníků vysvětloval, kvalita vína začíná na vinici – slunce, půda, réva a člověk jsou základem kvality. 

Zpět do obchodu